среда, 26 ноября 2014 г.

День Незалежності України



    Двадцять три роки, які увійшли цілою епохою в історію нашого народу віддаляють від вікопомного дня, коли постала українська держава. За цей час ми переступили рубіж віків і тисячоліть. Позаду залишився тернистий шлях боротьби за незалежність, попереду теж нелегкий і непростий процес побудови нової держави, громадського суспільства, утвердження демократії.

         Стає реальністю велика мета, заради якої віками самовіддано боролися багато поколінь наших попередників. В ім’я незалежності люди йшли на муки і смерть, жертвували шматком хліба, родинним спокоєм.
          23 роки незалежності – надія величезної ваги. Вона стоїть у ряду тих дат, які єднають наших співвітчизників, пов’язаних історичною долею, рідною мовою, спільністю культури, національних традицій, території. І що не менш важливо, спільною волею, прагненням до самостійного, вільного буття.
       20 серпня  в нашому селі проводилося районне свято до Дня Незалежності України. Спільно з працівниками районної бібліотеки, було організовано книжково-ілюстраційну виставку "Під світлим променем Незалежності", яка прикрасила фойє Ялинцівського будинку культури.

Комментариев нет:

Отправить комментарий